fbpx

Det er NU, du skal i gang med investeringerne!

Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig på vej. Lige nu tilbyder vi en investeringsworkshop for begyndere under titlen: Investér dig fri!. Og det er jo det, der er planen, at du skal blive fri. Fri til at leve det liv, du gerne vil. Fri til at tage egne valg, når verden, jobbet eller familiesituationen ændrer sig pludseligt.

Frihed i vores moderne verden er, om man kan lide det eller ej, stærkt knyttet sammen med penge. Hvis du skal være fri, skal du have mere kontrol over din egen tid, og det kræver ofte penge. Den nemmeste vej til at få flere penge, end det du lige kan hive hjem gennem løn, er gennem investering i aktier.

Kan være skræmmende

Det kan virke skræmmende med aktieinvesteringer. Den ene dag hører man historier om rekordhøje aktiekurser, og den næste dag om rekordstore fald. Det er svært at finde hoved og hale i, selv for de garvede investorer.

Den gode nyhed er, at med aktier behøver du ikke at have styr på, om markedet er på vej den ene eller den anden vej på kort sigt. Ingen ved det med sikkerhed – der er blot mange, der gætter og reagerer ud fra deres gætterier. Men hvis du er i aktier for at tjene penge på lang sigt, så er det bare med at komme i gang. Med andre ord, du skal i gang nu.

Timing

Du finder ikke det perfekte tidspunkt at gå i gang på, for det vil næsten altid være i fortiden. Aktier stiger over tid. Det kan virke som en påstand, men det er faktisk sandt. Ikke nødvendigvis den enkelte aktie, for der kan opstå problemer for den enkelte virksomhed, men for aktiemarkedet generelt.

Derfor anbefaler vi altid nye investorer, som gerne vil i gang, men som ikke har overskud, tid eller interesse i at bruge en masse tid på at analysere selskaber, at købe ind i store aktieindeks i stedet for enkeltaktier.

Hvordan gør du så det? Er det det samme, du skal købe, uanset om du vil lave en månedsopsparing, en aktiesparekonto, alderspension, eller blot investere dine frie midler i et almindeligt aktiedepot?

Vi giver dig redskaberne

Det kan vi sagtens lære dig at navigere i. Vi har lavet en investeringsworkshop, tilrettelagt for begyndere og nye investorer, som vil klæde dig helt på til at komme i gang som investor.

Vi vil hjælpe dig med metoder, der kan give dig det rigtige mindset til at blive investor, men også det mindset, der vil gøre dig i stand til at skrue mere og mere op for investeringerne og ned for overforbruget.

Vores workshop vil give dig redskaberne til at investere dig fri! På workshoppen kommer du også til at dykke ned i, hvad frihed specifikt er for dig, og hvad der skal være din ledestjerne som investor, så du holder fast, også i turbulente tider som dem, vi oplever lige nu.

Få ledige pladser

Kort sagt, det er nu, du skal i gang, og vi har to muligheder for, at du kan få den bedst mulige og tryggeste start på vores investeringsworkshop for begyndere. Vi har få ledige pladser på workshoppen den 28. august kl. 17-21 , og så holder vi vores sidste workshop i 2024 den 2. oktober . Det er også fra kl. 17-21 i København.

Vi håber i har modet og lysten til at komme i gang. Vi skal nok give det sidste skub af viden og klarhed.

Kærlig hilsen Kasper og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait