fbpx

Du fortjener det bedste

Du fortjener det bedste, og det må du aldrig glemme.

På onsdag den 28. august afholder vi workshoppen Investér dig fri – en investeringsworkshop i vores eget hjem med en let anretning. Workshoppen er for begyndere og let øvede og er kun for en meget lille, udvalgt gruppe. Der er kun et par billetter tilbage, så du skal være hurtig, hvis du vil med.

Har du drømme og længsler?

Måske har du, ligesom jeg, her over sommeren haft drømme og længsler og tænkt, at nu skal der bare ske noget? Måske føler du netop nu, at tiden er inde til at gå efter din drøm og dit drømmeliv? Måske er det noget, du har drømt om længe? Men alligevel kommer du ikke i gang. Ikke fordi du ikke har travlt – det har du. Du er i fuld gang med dit liv, som garanteret allerede er fyldt til randen med alverdens gøremål. Børn, børnebørn, madpakker, oprydning, havearbejde og vasketøj i lange baner. Måske er kufferterne endnu ikke pakket ud?

Og derfor kommer du ikke i gang med det, der virkelig betyder noget: Din livsdrøm.

Du tager dig altid af andre, men glemmer dig selv og hvad du vil med dit liv nu og i fremtiden. Det gør dig utilfreds, men du ved ikke, hvordan du kan ændre situationen. Du finder konstant undskyldninger og grunde til, hvorfor det ikke er nu, du skal tage dig selv alvorligt og gøre noget godt for netop dig. Og du konkluderer, at du alligevel ikke er klar, ikke ved nok, eller i øvrigt mangler overblikket og ikke mindst modet.

Det behøver ikke være sådan 

Vi har flere forløb, hvor det handler om at ændre sin tilværelse – så tiden og livet ikke bare forsvinder mellem hænderne på os. Stiller du nogle gange dig selv spørgsmål som: Hvad vil jeg bruge resten af mit liv til? Hvordan skal min drømmehverdag se ud? Hvad skal den indeholde? Hvad gør mig glad? Hvad giver mig energi?

Ofte holder vi os selv tilbage, fordi vi godt ved, at med drømmen følger også det uforudsete, det utrygge, det overvældende. Med drømmen og en ny dagsorden følger en form for utryghed og uforudsigelighed. Og det vil vi for alt i verden gerne undgå, men det er faktisk også når vi er ude på det dybe vand at vi kan mærke livet. For løsningen ligger i at du handler og sætter din livskurs. At tage små skridt mod det, du virkelig ønsker at bruge dit unikke liv til.

Hvad har du brug for? 

Se vores katalog her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait