fbpx

Skal der ske noget andet i dit arbejdsliv?

Du skal have fokus på dig og dit fremtidige frie og rige arbejdsliv

Lige nu oplever vi, at flere kontakter os efter ferien, fordi de har brugt tid på at tænke over deres arbejdsliv. Måske står du også midt i livet med omkring 20 år tilbage af din karriere – hvad skal der ske? Er du ikke helt tilfreds med, hvordan tingene er nu? Måske er der noget på dit arbejde, der får dig til at overveje en fratrædelsesordning?

Vi har haft flere i gang med outplacementforløb hos os, som er lidt anderledes end de traditionelle. Det handler ikke kun om at finde et nyt job, men om at realisere dine drømme – uanset om det betyder at blive selvstændig, gå på tidlig pension, eller finde en ny, spændende karrierevej. Vi ser på hele dit liv – dine ønsker, drømme og hvordan de hænger sammen med din økonomi.

Vi tager udgangspunkt i, hvor længe du ønsker at arbejde, og hvor meget du ønsker at arbejde. Sammen finder vi frem til, hvad der føles rigtigt for dig.

I stedet for blot at fokusere på at opdatere dit CV, arbejder vi sammen på at skabe et fremtidigt drømmearbejdsliv, som du vil elske – måske endda så meget, at du ikke har lyst til at gå på pension. Vi hjælper dig med at opbygge en porteføljekarriere med flere indtægtskilder, så du kan nyde et varieret og bæredygtigt arbejdsliv. Vores mål er at skabe dit gode og frie liv.

Det behøver ikke være sådan

Mange af vores forløb handler om at ændre sin tilværelse, så tiden og livet ikke bare forsvinder mellem hænderne på os. Spørger du nogle gange dig selv: Hvad vil jeg bruge resten af mit liv til? Hvordan skal min drømmehverdag se ud? Hvad giver mig glæde og energi?

Læs mere om forløbet her: 

Tit holder vi os selv tilbage, fordi drømme medfører det uforudsigelige og utrygge. Men det er netop på det dybe vand, at vi virkelig mærker livet. Løsningen ligger i at handle og tage små skridt mod det, du virkelig ønsker at bruge dit liv på.

Vi afholder årets sidste Invester dig fri workshop den 2. oktober. Du kan sikre dig en billet her. 

Bemærk, at der kun er få pladser, da det afholdes i vores private hjem, inkl. aftensmad. 

Hvad har du brug for?

Se vores tilbud her: 

Kærlige hilsner fra
Kasper og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait