fbpx

Investér i dig selv!

Vi har udviklet et helt nyt gruppeforløb, som vi starter op i januar og kører hele 2025.

Vil du leve mere og bedre?

Står du midt i livet og har tidligere ikke haft meget tid eller overskud til dig selv? Føler du nu, at der mangler lidt mening, og måske endda livsgnist? Så deltag i vores nye forløb, der giver dig en kickstart til noget nyt – med fokus på personlig, faglig og økonomisk udvikling.

Er du klar til forandring? Overvejer du en pause i dit arbejdsliv, et karriereskift eller måske et fagligt/uddannelsesmæssigt sporskifte? Eller ønsker du blot at finde mere mening i det job, du allerede har?

Så er vores nye årsforløb lige noget for dig! Et gruppeforløb med et års dedikation til dig og din udvikling.

Indret dit liv i tide i fællesskab med andre

2025 skal være dit år! Har du brug for at give din økonomi, din karriere og dit liv et eftersyn? Vi tilbyder nu et helt nyt gruppeforløb, Investér i dig selv– et livs- og karriereforløb, hvor du sammen med andre finder retning i livet. Vi har alle det til fælles, at vi vil have mest muligt ud af livet. Forløbet strækker sig over hele 2025, og målet er at hjælpe dig med at nå dine personlige og professionelle drømme, mens vi støtter hinanden undervejs.

I løbet af forløbet arbejder vi med din økonomi, dit arbejdsliv og din livssituation. Vi hjælper dig med at finde ud af, om du er, hvor du gerne vil være, og hvad der skal til for at nå dertil. Målet er, at du får klarhed over, hvordan du kan skabe en ny karrierevej, få et sundere syn på økonomi eller blot give dit liv et grundigt eftersyn, så du kan skabe mere mening og glæde i hverdagen.

Hvad får du ud af forløbet?

  • Konkrete værktøjer til at forbedre din økonomi og få mere overskud.
  • Personlig sparring og støtte i en gruppe af ligesindede.
  • Øvelser, der hjælper dig med at få klarhed over dine styrker og drømme.
  • En skræddersyet plan for, hvordan du kan opnå dine mål, både personligt og professionelt.

Tilmeld dig nu

Læs mere om vores nye forløb, som starter den 25. januar 2025 i København, og tilmeld dig for at sikre din plads.

Læs mere!

Se også vores andre forløb hér.

Hvis du er så heldig at have efterårsferie, ønsker vi dig en rigtig god ferie – og hvis ikke, så håber vi, du får en dejlig weekend, når du når dertil.

Kærlige efterårshilsner fra
Kasper og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait